Målsætning og værdigrundlag

Læs her om de tanker og værdier, som ligger bag vores skole, strukturen og pædagogikken.

Undervisningstilbud

Her er en oversigt over, hvilke fag vi underviser i på hvilke klassetrin.

Undervisningsplaner

Hvordan underviser vi i de enkelte fag?
Her er korte beskrivelser af fagenes placering, delmål og slutmål.

Evaluering

Skolen skal hvert år lave en evaluering af den samlede undervisning indenfor forskellige faggrupper. Vi arbejder med evaluering fra børnehaveklasse til 9.klasse, i lærergruppen og med forældrene.

Tilsyn

På en friskole skal forældrene øve internt tilsyn med undervisningen - hvordan foregår det? Desuden får vi hvert år besøg af vores eksterne tilsynsførende, som er uddannet og certificeret af Undervisningsminsteriet for at sikre, "at skolen står mål med undervisningen i folkeskolen".

Skolens tilsynsførende 2016/17 er lektor ved UCC, Erik Sigsgaard.

Læs mere om tilsynet og de sidste tilsynsrapporter.

Ud af skolen

Vi tilbyder eleverne at afslutte 9. klasse med samme prøve som i folkeskolen. Dog er skolen fritaget for prøve i kristendomskundskab.
Se sidste års karakterer og overgangsfrekvens til ungdomsuddannelser.

Trivsel og undervisningsmiljø

Hvert tredje år skal skolerne sørge for at udfærdige en undersøgelse af elevernes undervisningsmiljø - fysisk, psykisk og æstetisk.

Læs umv-rapporterne her :

UMV 2015
UMV 2012
UMV 2008

Læs vores antimobningsstrategi

Skolens vedtægter

Hvor mange medlemmer skal der sidde i bestyrelsen?
Hvornår skal generalforsamlingen afholdes?
Må man være ansat og medlem af bestyrelsen på samme tid?
Se alle paragrafferne og juraen bag vores skole.